Tolea Ciumac, scandal. Mascații au intervenit în forță

Ultima descindere a mascatilor acasa la Tolea Ciumac s-a lasat cu urmari dramatice pentru cunoscutul luptator care l-a bagat pe Dan Diaconescu in tomberon si pentru sotia lui, Alina.

Procurorii DIICOT Bacau investigau o retea de contrabandisti de tigari si au facut o vizita neasteptata acasa la Tolea, care s-a si lasat cu o perchezitie.

La plecare, au luat tot ce ar putea avea legatura cu cazul, inclusiv toti banii din casa, pe motiv ca ar putea fi obtinuti pe cale nelegala si ar putea constitui o proba. Cam 3.000 de lei, o suma care a destabilizat putin linistea financiara a familiei Ciumac, scrie WOWbiz.

Alina, sotia lui Tolea, a sustinut insa ca sunt banii ei si ca acestia nu au legatura cu contrabanda de tigari. Ea s-a deplasat pana la Tribunalul Bacau, unde a depus o cerere de inlaturare a sechestrului asigurator asupra sumei de 3.000 lei. In instanta, Alina Ciumac a fost reprezentata de un avocat din oficiu, care insa nu a putut sa-i convinga pe judecatori sa-i dea banii inapoi, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel