Urmărește emisiunea live


Titularizare 2019: Rezultatele finale, afișate marți, 30 iulie

Titularizare 2019: Rezultatele finale. Rezultatele finale la titularizare 2019 vor fi afișate marți, 30 iulie.

Titularizare 2019: Rezultatele finale. Rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare 2019, cele de după soluționarea contestațiilor depuse de profesori vor fi afişate, marți, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educației, potrivit datelor calendarului de examen emis de MEN.

Titularizare 2019: Rezultatele finale. Marți se vor afișa la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educației rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, ca urmare a soluționării contestațiilor depuse de profesorii care au susținut acest examen.

Titularizare 2019: Rezultatele finale. Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare, miercuri, 31 iulie.

Contestaţiile au fost depuse la sediile inspectoratelor şcolare judeţene marţi, 23 iulie, după afişarea primelor rezultate, până la ora 21:00, şi miercuri, 24 iulie, până la ora 15:00

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Înainte de contestații, rata notelor peste 7 obţinute de candidaţii care au participat la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar 2019 este, înainte de contestaţii, de 46,86%, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale.

Procentul notelor între 5,00 şi 7,00 este înainte de soluționarea contestațiilor de 34,04%, iar cel al notelor sub 5 este 19,10%.

Titularizare 2019: Rezultatele finale


La proba scrisă din cadrul concursului naţional pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar s-au prezentat 23.572 de candidaţi. „În centrele de evaluare au fost notate 19.556 de lucrări, întrucât: 3.960 de candidaţi s-au retras din concurs din motive personale sau medicale, în conformitate cu prevederile metodologiei, 24 de candidaţi au fost eliminaţi şi lucrările a 32 candidaţi au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei", se arată în comunicatul emis de Ministerul Educației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel