Titluri stupide în presa din 2014

Presa online deseori apelează la titluri care mai de care mai "senzaționale".

Pe lângă "Rămâi prost" sau "Nici noi nu știm de ce am dat această știre", ziariștii multor publicații online și-au pus "mintea" la contribuție și iată ce a ieșit.

La puțin timp după despărțirea de Nicolae Mitea, Andreea Tonciu a fost avertizată de cei de la Spynews să nu citească articolele despre el fără să se pregatească înainte.

"Andreea Tociu, ia loc! Ia o pastilă de inimă și deschide articolul ăsta! Cât de repede te-a uitat Mitea! Și-a găsit deja o blondă cu care...", a fost titlul care este posibil să o fi făcut-o pe Andreea Tonciu să tresară.

Tot Spynews a dat lovitura cu titlul următor: "I-a deschis portiera ca un gentleman, au plecat în Bentley-ul decapotabil, iar după câțiva km... Șoc! Columbeanu i-a arătat P..A Denisei Botcari". Oricat ar părea de ciudat, era vorba despre "PANA", pentru că mașina omului de afaceri i-a cauzat probleme.

După ce Pepe și Raluca au anunțat că vor fi pentru a doua oara părinți, toată lumea aștepta ca cei doi să divulge și sexul copilului. Apoi, misterul a fost deslușit, cântărețul urmând să aibă un băiat, dar totuși ce mai trebuia să afle presa?

Ne-au spus cei de la Cancan, sub titlul următor: "Nici dacă stăteai în casă cu Raluca și cu Pepe nu aflai ce au în plan! Are legatură directă cu fetița lor și cu sarcina soției!". Ei bine, ei se gândeau cum să o anunțe pe fiica lor, Maria, că va avea un frățior.

Oana Roman a intrat de multe ori în atenția presei din diverse motive, subiectul articolului despre care discutăm se referă la faptul că vedeta de televiziune a mers să își facă un drenaj limfatic. Cum a anunțat Wowbiz acest lucru? Astfel: "Nu vă speriați, nu-i un extraterestru! Oana Roman s-a învelit în curele și fire de zici că-i în ghips, ca să-și dreneze limfa".

Citind "Măruță a izbucnit în lacrimi azi dimineață! De vină este Simona Gherghe! Ce i-a făcut frumoasa prezentatoare lui Cătălin" te poți gândi că vedeta Antenei 1 i-a cauzat o mare supărare soțului Andrei. Vina au purtat-o de fapt datele despre audientă, după cum arată SpyNews.

"Indila, chitită să facă sex în Romania"? Așa a scris Click când a anunțat că celebra cântăreață va veni în țara noastră, pentru concert, însoțită de soțul său.

O altă vedetă Antena 1 a intrat în vizorul SpyNews: "Dan Capatos, despărțire după 14 sezoane! Care au fost primele cuvinte ale prezentatorului emisiunii 'Un show păcătos'".

Bănuind că nu știți ce s-a întâmplat este vorba despre faptul că prezentatorul TV  a renunțat la cana din care a băut ceai în timpul emisiunii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel