Titlul în Spania încă se joacă Ce șanse au Atletico, Real sau Barcelona la LaLiga

Atletico Madrid, Real Madrid, FC Barcelona și Sevilla se întrec pentru titlul LaLiga din sezonul 2020-2021, iar lupta este acerbă și foarte strânsă.

După victoria galacticilor de la Elche, scor 2-0, Real Madrid își menține poziția secundă indiferent de rezultatele FC Barcelonei sau Sevillei din meciurile de duminică, respectiv luni.

Atletico Madrid – 4 victorii garantează titlul

Pentru a obține primul titlu din 2014 încoace, Atletico trebuie să învingă în toate meciurile rămase. Totuși, primul meci (8 mai) va fi cu FC Barcelona, iar în restul etapelor echipa lui Diego Simeone va da piept cu Real Sociedad, Osasuna și Valladolid.

Real Madrid – 4 victorii garantează titlul dacă Atletico nu învinge pe Camp Nou

Real Madrid are șansa de a câștiga al doilea titlu consecutiv în LaLiga dacă va învinge în cele 4 meciuri rămase, iar Atletico pierde puncte pe Camp Nou, din cauza rezultatelor din meciurile directe. Galacticii nu s-au împiedicat cu Elche, însă pentru Real urmează dueluri cu Sevilla (locul 4), Granada (echipa care a încurcat Barcelona), Atletico Bilbao (i-a eliminat din Copa del Rey) și Villareal (rezultat de egalitate în tur).

FC Barcelona – 4 victorii garantează titlul dacă Real Madrid pierde sau face egal

FC Barcelona a avut soarta titlului din Spania în mână, însă avantajul s-a dus odată ce a pierdut cu Granada. Acum, echipa de pe locul 3 din Spania trebuie să dispute meciul cu Valencia fără Ronald Koeman pe bancă (duminică de la 22:00) pentru a ajunge la egalitate cu Real Madrid. Totuși, catalanii au nevoie ca galacticii să piardă sau să facă egal pentru că au pierdut ambele meciuri directe. După Valencia, Barcelona dă piept cu Atletico Madrid, Levante, Celta de Vigo și Eibar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel