EXCLUSIV  Titi Aur: De ce în perioada alegerilor locale creşte numărul accidentelor pe șosele

Accident
Accident

Titi Aur a vorbit despre legătura dintre alegerile locale şi accidentele care au loc pe drumurile modernizate în campania electorală. 

Titi Aur, multiplu campion naţional de raliuri, fondatorul "Academiei Titi Aur" - şcoala de conducere defensivă şi pilotaj a vorbit, în cadrul emisiunii "Jungla urbană", de la DC News, despre un fenomen incredibil: numărul accidentelor rutiere creşte în perioada alegerilor. 

"De multe ori, infrastructura bună, zona de drumuri bune, de autostrăzi, sau de drumuri modernizate – asfaltate, lărgite – a dus la creşterea numărului de accidente grave pentru că românul nu este instruit şi nu ştie să se deplaseze pe drumurile bune. Şi aici avem un exemplu, o statistică neoficială, dar care există: în perioada alegerilor locale creşte numărul de victime pe drumurile judeţene şi comunale.

Şi vine întrebarea firească, de ce? Simplu: pentru că în perioada alegerilor aleşii locali – primari sau Consiliul Judeţean – cu ultimele resurse asfaltează sau peticesc peste tot pe unde se poate ca să arate poporului că sunt buni şi trebuie realeşi",  a declarat Titi Aur. 

[citeste si]

Drumul bun nu înseamnă neapărat şi drum mai sigur

"Ce face românul? Se ducea din satul lui până la târg pe un drum cu gropi, iar dacă în perioada alegerilor este cât de cât peticit sau asfaltat iar atunci românul calcă pedala de acceleraţie, că e drumul bun. Iar în perioada alegerilor locale creşte numărul de victime pe drumurile comunale şi judeţene tocmai pentru că drumul bun, asfaltat, pentru român înseamnă viteză maximă.

În loc să se înţeleagă prin drumul bun siguranţă mai bună, pentru că nu mai am motive să fac accident nemaiavând gropi de ocolit, românul merge cu viteza maximă. Trebuie să mergem cu drumuri bune, în paralel cu educaţia rutieră", a subliniat Titi Aur. 

DECLARAŢIA LUI TITI AUR AICI:

ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel