TIR răsturnat pe DN6. Șoferul era beat

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un TIR s-a răsturnat în această după-amiază pe Drumul Național 6 în județul Giurgiu. Șoferul se afla sub influența alcoolului. 

Accidentul a avut loc în localitatea Ghimpați din județul Giurgiu. Șoferul, în vârstă de 49 de ani din Constanța se afla băut la volan. A pierdut controlul TIR-ului și s-a răsturnat. 

"În această perioadă desfăşurăm acţiuni de control în trafic al camioanelor, dar un şofer de TIR din Constanţa care transporta cereale a ajuns singur în atenţia poliţiştilor după ce nu a adaptat viteza într-o curbă pe DN 6 Alexandria-Bucureşti, a ajuns pe contrasens şi s-a răsturnat cu TIR-ul şi întreaga încărcătură. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,88 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat în urma analizei cu alcooltestul, motiv pentru care a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale şi recoltarea probelor biologice", a declarat Emanuela Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele șoferului. TIR-ul a fost ridicat de pe șosea cu ajutorul unei macarale da mare tonaj. 

Vezi și: Boris Johnson, noul prim-ministru al Marii Britanii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel