Theodor Paleologu, fază TARE la B1 TV! Cum a reacționat când a aflat, ÎN DIRECT, câți bani câștigă!

Andrei Itu / 18 sep 2019 / 22:41 Salveaza PDF Comentarii
Theodor Paleologu Captură B1 TV
Theodor Paleologu Captură B1 TV

Theodor Paleologu, candidatul PMP la prezidențiale, a aflat în direct de la contabila sa, în cadrul emisiunii moderate de Silviu Mănăstire la B1 TV, câți bani câștigă.

După ce a fost întrebat de moderatorul emisiunii despre suma veniturilor sale din activitatățile pe care le desfășoară, Theodor Paleologu a spus că nu știe exact. La insistențele lui Silviu Mănăstire, candidatul PMP la prezidențiale a luat decizia să o sune, chiar în timpul emisiunii, pe contabila sa pentru a afla o sumă exactă. 

'Câștig undeva de ordinul miilor de euro pe lună. Știți ce? Uitați! O să o sun pe cea care ține contabilitatea pentru că eu sunt un om care se ocupă de cursuri, nu mă ocup de contabilitate. Nu am nimic de ascuns. Stați că sun acum! Înțelegeți că sunt un om care nu trăiește pentru bani, eu trăiesc pentru cursuri, pe mine asta mă interesează...', a zis politicianul.

Între timp, a răspuns contabila.

'Care este suma pe care o am eu pe lună, din declarația de avere? Veniturile lunare cât sunt?', a zis Paleologu. Contabila nu a răspuns pe moment și a revenit după câteva minute.

'Deci, cât câștig? Cum? Doar 14.000 de lei pe lună?! Bine, hai, rotunjim la 15.000”', a spus Theodor Paleologu.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23