The Four, 31 martie 2018. Anastasia Sandu, sacrificii. De unde a venit norocul

Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoș Udilă și Angelo Simonică se vor lupta în fiecare ediție ”The Four – Cei 4”, difuzată în fiecare sâmbătă la Antena 1.

The Four, 31 martie 2018. Fiecare dintre cei patru are o vastă experiență în muzică și nu este străin de scenele mari din România. Tocmai de aceea, jurații Antonia, Feli, Carla's Dreams și Cheloo i-au selectat și au decis că ei merită să ocupe scaunele rezervate pentru "The Four – Cei 4". Dacă în mod normal finalistul unei competiții este așteptat de-a lungul mai multor ediții, noua provocare a "The Four – Cei 4" va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleși să își păstreze locul deja câștigat și să devină mai buni de la o săptămână la alta.

The Four, 31 martie 2018, Anastasia Sandu. Anastasia Sandu știe că muzica cere sacrificii, tocmai de aceea a decis să își lase familia la Timișoara pentru a-și găsi propriul drum la București. "De mică am crescut cu casetofonul după mine, am fost mereu sensibilă și-mi găseam refugiul în muzică și pictură. După ce am crescut, căutam orice ocazie de a cânta, fugeam de la școală și mă certam cu diriginta ca să mă lase să merg la concursuri de cântat. Asta se întâmpla în Timișoara. În timpul facultății am început să cânt la diferite localuri, cluburi și evenimente, îmi făcusem Live Band. Am avut norocul de oameni minunați care m-au încurajat să scriu prima piesă, iar de trei ani m-am mutat în București ca să-mi îndeplinesc visul", povestește Anastasia.

The Four, 31 martie 2018, Anastasia Sandu. Tânăra în vârstă de 26 de ani, care pentru a demonstra că dorește să își construiască propriul stil a început să își compună singură muzica, obișnuia încă din copilărie să susțină "concerte" pentru familia sa: "Dădeam spectacole alături de verișorul meu în fața părinților și a rudelor. Eu aveam 5 ani, el 10, el era cu partea de rap și eu veneam cu refrenul, iar totul se întâmpla într-o cameră plină de picturi ale străbunicului meu".

The Four, 31 martie 2018, Anastasia Sandu. Drumul său nu a fost mereu lipsit de obstacole, însă Anastasia a încercat mereu să nu uite cât de mult iubește muzica. "Să cânt mi-a plăcut încă din copilărie, prima oară am cântat pe scenă acum 19 ani, iar piesa se numea "Dacă vrei să fii vedetă". Eram grăsuță și îmi era greu să-mi fac prieteni. În clasa a 6-a, am fost apreciată după ce am cântat la o festivitate școlară și atunci am simțit pentru prima oară că arăt lumii cine sunt cu adevărat! A devenit dependență", își amintește Anastasia, care însă ar fi trebuit să devină... medic! "Tata a acceptat cu greu decizia mea, ai mei sunt ingineri, așadar era de așteptat ca și eu să urmez aceeași cale sau își doreau să devin medic, însă eu mi-am propus să vindec inimi prin muzică", spune artista, care a avut momente în care s-a luptat cu ea însăși pentru a-și continua cariera.

The Four, 31 martie 2018, Anastasia Sandu. "Cel mai greu mi-a fost când am vrut să mă las de muzică, acum câțiva ani. A fost cel mai dureros sentiment, dar am zis că nu voi putea trăi fără o parte din mine, mai ales aceea care-mi aduce cele mai frumoase emoții", își amintește Anastasia, care între timp și-a trecut în portofoliul musical câteva melodii de succes. În 2013, alături de Vano Tek, a lansat piesa "E nebunie", iar intre timp a lansat și videoclipul pentru aceasta, dar și pentru "Te iert" și featuring-ul cu Doc Slim, "Hands in the Air". În plus, Anastasia a lansat piesele "Mâine e o nouă zi" și "Cu talent" alături de Puya.

(w670)

The Four, 31 martie 2018. Încă din prima ediție a emisiunii, noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să le ia locul, vor încerca să ocupe un loc ocupat de Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Dragoș Udilă sau de Angelo Simonică, astfel că niciunul dintre "Cei 4" nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații vor măsura prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre "Cei 4".

The Four, 31 martie 2018. Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației "The Four – Cei 4", iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre "Cei 4" își piede locul, există o șansă de salvare. Înainte de semifinalã, doar patru dintre artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun, în funcţie de numãrul de voturi primite, pot fi votați de public și pot fi întorși la "The Four – Cei 4" direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

[citeste si]

The Four, 31 martie 2018, Anastasia Sandu. Lupta pentru a rămâne unul dintre "Cei 4" vine însă și cu o mulțime de avantaje, iar cu fiecare săptămână în plus în care reușesc să își păstreze scaunul, aceștia vor avea ocazia să lucreze cu specialiștii industriei muzicale românești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel