Testul psihologic, obligatoriu înaintea intrării în Parlament. Cine spune

Iulian Budăi
Iulian Budăi

Iulian Bulai a declarat  că ar trebui să fie făcut obligatoriu un test psihologic înainte ca un parlamentar să intre în Legislativ. Reacția vine după ce deputatul PSD Nicolae Bacalbașa l-a numit „clopotar" pe deputatul USR la audierea ministrului Culturii Bogdan Gheorghiu.

„Mai bine clopotar decât comunist! Astăzi, în fața mea, în comisiile reunite de cultură, la audierea ministrului Culturii, l-au lăsat nervii pe deputatul PSD, doctorul Bacalbașa! Susțin obligativitatea testului psiholog la intrarea în Parlament. Asemenea oameni nu ar trebui să mai aibă loc în viitorul Parlament!", a scris Iulian Bulai, pe Facebook.

La audierea de marți în comisiile reunite pentru cultură din Parlament a ministrului desemnat Bogdan Gheorghiu, o discuție în contradictoriu s-a iscat între Nicolae Bacalbașa și Iulian Bulai.

Social-democratul i-a spus deputatului USR că este „un individ obraznic" și că este „clopotar de la băieții cu epoleți sau în Norvegia". Deputatul PSD le-a spus liberalilor și parlamentarilor USR nemulțumiți că fiecare se comportă „după cum vine de la mă-sa".

Bogdan Gheorghiu, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Culturii, a primit, marți, aviz negativ de la comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului. Avizul este însă unul consultativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel