Termoenergetica, la un pas de a obține licența de furnizare a energiei termice în Capitală

Firea: Decizia de astazi a instantei nu are consecinte asupra continuitatii furnizarii agentului termic catre populatie
Firea: Decizia de astazi a instantei nu are consecinte asupra continuitatii furnizarii agentului termic catre populatie

Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie va hotărî marţi dacă va acorda companiei Termoenergetica licenţa de furnizare a energiei termice în Capitală.

Termoenergetica va lua locul RADET, care a intrat în faliment.

'ANRE a primit toate documentele şi va discuta acordarea licenţei în comitetul de reglementare care va avea loc astăzi (marţi - n.r.). Nu este vorba de o şedinţă extraordinară, ci de una care iniţial fusese programată pentru mâine (miercuri - n.r.), însă mâine conducerea autorităţii a fost convocată în Parlament pentru prezentarea raportului anual', au spus reprezentanţii ANRE.

Aviz al Consiliului Concurenței pentru preluarea activității RADET

Potrivit informaţiilor AGERPRES, preluarea activităţii RADET de către Termoenergetica a primit vineri avizul Consiliului Concurenţei. Primăria Municipiului Bucureşti a anunţat că, la 1 decembrie, a intrat în vigoare contractul de delegare a gestiunii directe a serviciului de termoficare către Compania Municipală Termoenergetica SA Bucureşti.

'Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti este, de la 1 decembrie, noul operator termic al Capitalei. Compania a preluat, în integralitate, activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în Bucureşti, a declarat primarul general, Gabriela Firea, citată într-un comunicat al primăriei, remis pe 30 noiembrie. RADET a intrat în faliment pe data de 11 noiembrie, conform AGERPRES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel