Teoria conspiraţiei globale: Vaticanul acuză UNESCO că are programat ca în 20 de ani jumătate din populaţie să fie homosexuală

În 20 de ani jumătate din populația mondială va fi homosexuală, acestea sunt planurile UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization), avertizează Vaticanul.

„Ministrul familiei din guvernul Papei, cardinalul Antonelli, îmi spunea acum câteva zile în Zaragoza că Unesco are programat pentru următorii 20 de ani să transforme jumătate din populația mondială în homosexuali. Pentru asta, va dezvolta numeroase programe de ideologie a genului, care deja este prezentă în școli”. Este teoria conspirației globale asupra căreia ne avertizează episcopul de Córdoba, Demetrio Fernández. Mai mult, acesta pune teoria în gura ministrului Familiei din Vatican, cardinalul Ennio Antonelli.

Demetrio Fernández asigură că Biserica „nu pretinde să impună nimănui viziunea sa asupra vieții de familie, dar cere să fie respectată viziunea pe care am primit-o de la Dumnezeu și care este înscrisă în natura umană”.

„După ideologia genului, un copil nu s-ar naște băiat sau fată, cu ceea ce alege după mofturile sale, și va putea schimba sexul atunco când va dori. Iată aici ultimul succes al unei culturi care dorește să rupă în totalitate legătura cu Dumnezeu, care a fixat în natura noastră distincția între bărbat și femeie”. Prelatul termină discursul său spunând că „nu este cazul să începem să ne plângem, ci să cunoaștem bine care sunt atacurile la acest bun prețios și să trăim cu luciditate și cu coerență ceea ce am primit de la Dumnezeu, prin lege naturală sau prin lege revelată”.

Acest dicurs a dat naștere la multe comentarii, chiar și în rândurile prelaților și a credincioșilor care asistau la slujba familiei Columb, care se celebra în Madrid, și la care, au participat mai mult de jumătate de milion de persoane, după cum susțin organizatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel