Teodorovici: Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap

Eugen Teodorovici a lansat un nou atac la adresa lui Mihai Fifor.

”Mihăiță, alintat Șobi, mi-a dat cu Tratatul de psihologie în cap, descoperind brusc multitudinea de trăsături negative ale caracterului uman, de la frustrare, individualism, narcisism, grobianism, aroganță, autosuficiență și, desigur, imoralitate. Pe toate mi le-a atribuit la grămadă, într-o manieră atât de subtilă, probabil într-un moment de emoție puternică, pentru că nu l-aș putea acuza de luciditate.


Dar aș putea să-i spun lui Șobi că, indiferent de doza asumată din toate cele ce mi-au fost atribuite de el cu multă generozitate, apreciez că a avut decența de a nu le include exact pe cele pe care le-am respins întotdeauna cu fermitate: lașitatea și prostia.


Pentru că, Șobi, nu sunt și nu voi fi vreodată de acord cu lașitatea și prostia umană! Și pentru că nu este nimic condamnabil în a acționa cu bărbăție și curaj atunci când alții, mai puțin rezistenți, preferă noncombatul. Pentru că eu am o altă înțelegere a expresiilor "a-ți asuma un eșec" și "a face un pas în spate după o înfrângere", care în niciun caz nu înseamnă renunțare și umilință.


Pentru că, Șobi, eșecul nu este al meu sau al candidatului Dăncilă, eșecul este al PSD, iar pasul în spate nu trebuie făcut doar ca să facă alții, și mai perdanți, un pas înainte! Așa că, Șobi, dacă nu ai înțeles asta, vei afla că sunt mai multe căi în viață pentru a ajunge, uneori, la același deznodământ...atât pentru capul plecat, cât și pentru cel drept. E strict o chestiune de alegere!”, a fost mesajul lui Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel