Teodorovici: Eu sunt Al Capone cum este Cîțu șeful FBI

Eugen Teodorovici îi răspunde lui Florin Cîţu după declaraţiile acestuia privind situaţia economică a ţării.

"În primul rând dacă ar fi să ne luăm după alegațiile domnului Vasile Cîțu, ar trebui să mă prezint în față dumneavoastră ca Eugen, Eugen Todorovici alias Al Capone. Dar sunt Al Capone cum domnul Vasile Cîtu este șeful FBI. Dincolo de glumă o discuție serioasă pe situația economică a României ar trebui să aibă în vedere, cum spuneam, datele pe care Ministerul de Finanțe trebuia să le prezinte astăzi, în mod public. În primul rând vreau să îmi exprim profundă dezamăgire și mâhnire chiar vis-a-vis de faptul că domnul Vasile Citu nu știe să citească un buget și mai ales felul în care dansul, astăzi, a înțeles să se prezinte că ministru de Finanțe. Îmi doresc foarte mult că până la primele discuții oficiale cu partenerii noștri internaționali, dansul să dea dovadă de înțelepciune și înțelegere, în sensul că reprezintă interesele acestei țări, mai presus de orice", a spus Teodorovici.

"Îl somez public pe domnul Vasile Cîţu să ne spună când a fost compătimit şi de către cine"

"A prezentat o situaţie în care prezintă parţial sau trunchiat execuţia la 9 luni de zile. Referitor la gaura pe care dânsul spune că a găsit-o în bugetul României. Gaură să înţeleg că e ceva ce lipseşte, eventual poate să se exprime vizavi de deficitul bugetului de stat. Am văzut că s-au făcut trimiteri la execuţia la zece luni, cu toate că datele oficiale încă nu sunt colectate la nivelul Ministerului de Finanţe, aşa că este un semn de întrebare vizavi de situaţia corectă despre finanţele României. Domnul Vasile Cîţu a prezentat o situaţie din slide-urile domniei sale unde prezintă parţial sau trunchiat o execuţie când la 9 luni, când la 10 luni. (...) ",  a declarat Eugen Teodorovici.

"Îl somez public pe domnul Vasile Cîţu să ne spună când a fost compătimit şi de către cine dintre partenerii noştri internaţionali. Pentru că eu înţeleg în primul rând să vorbească cu românii, cu noi toţi şi să ne prezinte situaţia economică a ţării. De asemenea, mă îmtreb ce altceva a promis domnul Cîţu partenerilor internaţionali şi sper să nu fie vorba de disponibilizări, privatizări sau măsuri de austeritate", a mai declarat Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel