Teodor Baconschi, contrariat: De ce figurez pe "lista lui Soros"?

Un fost consilier al lui Traian Băsescu se declară contrariat că numele său figurează pe o listă în care sunt enumerați o parte din foștii sau actuali membri ai unor ONG-uri dezvoltate de magnatul american de origine maghiaro-evreiască, George Soros.

"Lista mi se pare, cu mici excepții, foarte onorabilă. Problema e că, deși l-am întâlnit o dată pe dl Soros, la New York, nu am perceput în viața mea niciun sfanț de la Fundația omonimă ! Și atunci, de ce figurez pe "lista lui Soros" ?", a scris, joi, pe contul său de socializare, Teodor Baconschi.

Comentariul fostului consilier al lui Traian Băsescu face trimitere la un text publicat pe site-ul gandeste.org, în care este redată o listă cu o parte din foștii sau actuali membri ai Grupului de Dialog Social, ai Fundației pentru O Societate Deschisă sau ai altor ONG-uri afiliate Open Society Romania Network, printre aceștia regăsindu-se inclusiv Vladimir Tismăneanu, Horia-Roman Patapievici, Andrei Pleșu, Andrei Marga, Alina Mungiu, precum și Mihai Răzvan Ungureanu și Monica Macovei.

Un fost ministru de Externe atrage atenția politicienilor: Ar fi bine...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel