Urmărește emisiunea live


Tensiuni PSD-ALDE. Dumitru Buzatu: Să vedem ce majoritate fac alţii. Dacă cu noi e austeritate, eu îmi aduc aminte prosperitatea lui Băsescu

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a făcut mai multe precizări despre solicitările ALDE şi PRO România cu privire la guvernul României şi a anunţat că, dacă va fi ca acest guvern să cadă, atunci va fi sarcina altora să facă o altă majoritate. 

"O coaliţie majoritară care a funcţionat doi ani şi jumătate, evident, conţine reprezentanţi ai tuturor celor ce au susţinut coaliţia. Acţiunea lor este ponderată de negocierile iniţiale, de când a fost formată coaliţia. Aud acum foarte mulţi oameni care se exprimă într-un mod dubitativ. Sunt şi aspecte negative, dar dacă nu am fi avut creştere economică, nu cred că am fi avut nici noi foarte multe de discutat privind această guvernare. Este bine să ne păstrăm calmul, să negociem în structurile decizionale, să găsim o cale  care să ducă la supravieţuirea guvernului şi la menţinerea unei linii pozitive", a declarat Dumitru Buzatu la Antena 3. 

Pică alianţa, pică Guvernul?  

"NU e nicio problemă dacă nu supravieţuieşte guvernul. Cei care contribuie la dărâmarea lui s-ar putea să contribuie la construirea unei alte majorităţi, pe care eu o aştept. Dacă nu se întâmplă asta, este iraţional. Dacă nu ne dorim să menţinem majoritatea parlamentară şi linia pozitivă a guvernării, suntem iraţionali. Mergeţi peste tot, în magazine, pe litoral, în localuri, să vedeţi cât de pline sunt! Aşa arată austeritatea? E minunat dacă arată aşa, pentru că eu îmi amintesc prosperitatea de pe vremea lui Băsescu", a mai spus Dumitru Buzatu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel