Temptation Island, o nouă emisiune la Antena 1

Reality show-ul Temptation Island – Insula iubirii, realizat după un format asemănător cu Vara ispitelor difuzat de Pro TV la începutul anilor 2000, va fi lansat de Antena 1 pe 26 aprilie.

Participanții la emisiune sunt patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele vor fi separate de băieți, pe două insule, iar opt „ispite" vor încerca să seducă fiecare concurent în parte și vor face tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele.

”Șase femei dispuse să riște totul pentru a cuceri cei patru bărbați din competiție vor face zilele mai frumoase domnilor și nopțile crunte doamnelor. Ceea ce este paradis pentru bărbați este infern pentru femei. Iată care sunt cele șase femei care își vor etala armele de seducție în Thailanda. Un lucru e cert: ele nu au nimic de pierdut. Scopul ispitelor este să destrame cupluri care se declară extrem de sudate", se arată într-un comunicat de presă.

Iată care sunt concurentele:

Symona Petre (17.05.1991)

Symona este energică, pozitivă, dornică de noi experiențe. Iubește muzica, trăiește totul la intensitate maximă și nu se teme de tot ceea ce înseamnă provocare. Spune că nu are încredere în bărbați și este foarte suspicioasă în relații. Își dorește înainte de orice o carieră și spune că va decide câți copii va avea în funcție de posibilitățile financiare. Speră ca la „Temptation Island – Insula iubirii" să găsească un bărbat pe măsura ei.

Valentina Neagu (26.10.1986)

„Tot ce mi-am dorit încă de mică este să devin faimoasă și cunoscută", declară Valentina, care spune că este o persoană extrem de ambițioasă, perseverentă, care nu se lasă până nu obține ce-și propune. „Sunt sociabilă, calmă, destind atmosfera, dar când mă calcă cineva pe bătături situația se schimbă radical", continuă frumoasa ispită. Îi place să se îmbrace provocator și să flirteze, dar consideră că este de datoria bărbaților să facă primul pas. Vrea ca la „Temptation Island – Insula iubirii" să cunoască oameni și locuri noi, să se distreze și, de ce nu, să își schimbe viața.

Ana Vengher (14.09.1984)

„Sunt sociabilă, plăcută, veselă, imprevizibilă, sunt foarte ambițioasă. Deseori lumea îmi spune că sunt fițoasă, dar nu este așa, nu mă manifest până nu cunosc oamenii, sunt foarte organizată și disciplinată, sunt extrem de critică și cu mine și cu cei din jur, în special cu cei dragi mie. Am o părere foarte bună despre mine, sunt orgolioasă și cred că pot face mai multe lucruri în același timp și că le pot face perfect", spune Ana. Tânăra spune că, în prezent, cariera este pe primul loc, dar este deschisă și pentru o relație. A venit la „Temptation Island – Insula iubirii" să se distreze și să se relaxeze.

Miki Ignat (30.05.1981)

Miki vrea ca reality show-ul să îi schimbe viața. A fost căsătorită de două ori și are o fetiță de 13 ani și jumătate. „Vânez ca un bărbat când sunt îndrăgostită. Fac orice. Mă duc după el. Îl urmăresc. Fac investigații și apoi interacționez cu el", spune Miki. În timpul liber îi place să citească, să danseze, să meargă la teatru și la cinematograf. „Reușesc să ascult foarte bine oamenii și m-am schimbat mult în ultimii doi ani, am o față pentru fiecare om", declară ispita.

Alexandra David (05. 12. 1989)
Alexandra se descrie ca fiind o fire emotivă. În timpul liber face foarte mult sport, călătorește, iese cu prietenii, dar nu îi place să meargă la cumpărături. Se înțelege foarte bine cu bărbații și iese în club pentru că îi place să danseze. Recunoaște că atunci când se îndrăgostește face cele mai mari prostii și este sufocantă. „Temptation Island – Insula iubirii e clar pe gustul meu. Îmi place intriga ei. Eu trebuie să fiu ispită pentru că știu să seduc, să mă fac plăcută. Arăt bine în bikini", spune Alexandra.

Bianca Roman (10.05.1986)

Bianca vrea să își găsească jumătatea la „Temptation Island - Insula iubirii", chiar dacă această „jumătate" poate să fie deja prinsă într-o altă relație. Visează să aibă doi copii, pe care să îi crească într-o casă în care domnește armonia. Bianca este foarte sigură pe ea, nu îi este rușine de etnia ei. Deține un salon de cosmetică și un magazin de haine în Brașov, dar în trecut a făcut compromisuri pentru a strânge banii necesari unor astfel de afaceri (a fost animatoare într-un club din Anglia). Este foarte preocupată de aspectul ei exterior, merge zilnic la sală, este atentă la ce mănâncă și a apelat și la chirurgia estetică. Crede că rolul de ispită i se potrivește mănușă, pentru că asta face zilnic. „Aș face cam orice să fiu celebră, să dau autografe pe stradă", mai spune ispita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel