Teleorman: Sute de contestaţii depuse după afişarea rezultatelor la Evaluarea Naţională; o singură medie de 10 în judeţ

[] []

26 iun 2019 / 14:40
Salveaza PDF Comentarii

Peste 300 de de contestaţii au fost depuse după afişarea notelor la Evaluarea Naţională, cele mai multe la Limba română, iar o singură elevă din judeţ a obţinut media 10 la acest examen, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Teleorman. 

Din totalul de 333 de contestaţii depuse, 181 sunt la Limba română şi 152 la matematică, a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al ISJ Teleorman, Oana Stoicescu.

În ceea ce priveşte rezultatele înregistrate în judeţul Teleorman, aceeaşi sursă a declarat pentru AGERPRES că 57,95% din cei 2.231 de elevi care au susţinut probele scrise din cadrul Evaluării Naţionale au obţinut medii de la 5 în sus şi o singură elevă, de la Şcoala Gimnazială "Alexandru Depărăţeanu" Roşiorii de Vede, a obţinut media 10.

Rezultatele obţinute în acest an la Evaluarea Naţională, la nivel de judeţ, sunt mai bune faţă de cele înregistrate în 2018, când 56,8% dintre elevi au avut medii peste 5. Teleormanul rămâne însă pe unul din ultimele locuri la nivel naţional. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25