Ștefănescu - Dragnea, ruptură. Chirieac: Este clară situația

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut un comentariu după discuția avută de Liviu Dragnea, președintele PSD, și Codrin Ștefănescu, secretarul general-adjunct al PSD, în ședința de vineri a partidului.

"Este un lucru deosebit, fiindcă domnul Codrin Ștefănescu a fost principalul comunicator al PSD în vremurile de criză din ultimii ani, un om care s-a opus și care a denunțat în permanență statul paralel din România, un om care, în ultimul conflict Dragnea - Tudose, a fost ferm de partea președintelui Liviu Dragnea", a zis Bogdan Chirieac la Antena 3.

Moment tensionat

"Este o discuție dură, dar poate că lucrurile nu trebuie luate mot a mot, ținând seama că a fost un moment tensionat. Până la urmă, cinstit vorbind, între Ecaterina Andronescu pentru ministerul Educației și oricine altcineva, câștig de cauză are Ecaterina Andronescu, să fie foarte clar", a mai spus analistul politic.

Apoi, Codrin Ștefănescu a intervenit în discuție și a spus că DC News are dreptate, a fost o discuție mai dură cu Liviu Dragnea, dar nu este vorba despre niciun conflict.

În acest context, Bogdan Chirieac a adăugat: "Este clară situația. Nu a avut loc o ruptură între Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea. Cred că Liviu Dragnea și PSD nu și-ar putea permite acum o ruptură cu Codrin Ștefănescu. Deci lucrurile vor merge înainte. Altminteri, chiar ar fi fost o schismă importantă în partid".

VEZI ȘI: GUVERN DĂNCILĂ. Ruptură ȘOC la PSD. Dragnea – Ștefănescu, discuție incredibilă - UPDATE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel