Ted Cruz și Donald Trump, scandal pe amante

Senatorul de Texas Ted Cruz l-a acuzat pe favoritul în alegerile primare republicane Donald Trump că se află în spatele unui articol din tabloidul National Enquirer susținând că a înșelat-o pe Heidi, soția sa.

"Acest articol din National Enquirer" este plin de "minciuni". "Este o defăimare a tabloidului, ce provine de la Donald Trump și acoliții săi", a declarat Ted Cruz jurnaliștilor la Oshkosh, în Wisconsin (nordul SUA).

El și-a repetat acuzațiile într-un comunicat, declarând: "Faptul că Donald J. Trump își adună prietenii de la National Enquirer și pe acoliții săi politici pentru a-i îndeplini voința arată că Donald coboară tot mai jos".

"Comportamentul nerușinat al lui Donald Trump este sub poziția la care râvnește, iar noi nu îl vom urma", a mai spus el, lăsând să planeze ambiguitatea asupra sprijinului său pentru miliardar dacă acesta câștigă învestitura, așa cum se obișnuiește între candidații la alegerile primare.

National Enquirer este un săptămânal vândut în supermarketuri și are o reputație foarte dubioasă, dar este celebru pentru că a dezvăluit legătura extraconjugală a senatorului democrat John Edwards, candidat pentru primare în 2008, amintește France Presse.

Echipa lui Ted Cruz, mai ales consilierul său Jason Johnson, a subliniat pe Twitter legăturile dintre Donald Trump și David Pecker, CEO la National Enquirer.

[citeste si]

"N-am nicio idee dacă articolul... în National Enquirer din această săptămână este adevărat sau nu, nu am absolut nimic de-a face cu el, nu am fost la curent și încă nu l-am citit", a răspuns Donald Trump într-un comunicat. "Nu am nimic de-a face cu National Enquirer".

Publicarea articolului intervine după o săptămână de confruntări personale între Donald Trump și Ted Cruz.

Printre altele, un comitet anti-Trump a difuzat pe Facebook bannere publicitare cu o veche fotografie nud a Melaniei Trump, manechinul sloven devenită a treia soție a miliardarului, alături de un text afirmând că soția lui Ted Cruz ar putea fi o primă-doamnă mult mai demnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel