Avicii, sinucidere. Tatăl artistului, ipoteză nouă: Un accident de circulaţie

Alexandru Ichim / 04 iul 2019 / 19:18 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

La peste un an de la sinuciderea tragică a lui DJ Avicii, tatăl său lansează o nouă ipoteză șocantă.

În timpul unui nou interviu acordat CNN, Klas Berling a comparat moartea fiului său (pe nume real Tim Berling) cu un "accident rutier".

"Teoria noastră este nu că el şi-ar fi planificat această sinucidere, ci că mai degrabă a fost ca un accident de circulaţie", a povestit Bergling într-un interviu acordat lui Robyn Curnow de la CNN.

"Multe lucruri s-au întâmplat şi s-au suprapus (...), făcându-l să piardă controlul", a explicat Berling.

Decesul nu a fost tratat ca unul suspect

 

Avicii a murit la 20 aprilie 2018 în Muscat, Oman, la vârsta de 28 de ani, şi deşi cauza decesului nu a fost făcută publică imediat, poliţia a precizat că moartea acestuia nu este tratată ca suspectă.

În mai 2018, site-ul dedicat celebrităţilor TMZ a relatat că artistul s-ar fi sinucis, cauzându-şi răni cu o sticlă de vin spartă.

La scurt timp după moartea sa, familia sa a dat o declaraţie în care se preciza că: "Tim nu a fost făcut pentru maşinăria de business în care s-a trezit; era un tip sensibil care şi-a iubit fanii, dar a evitat lumina reflectoarelor".

Turneele, extrem de solicitante

 

Berling a adăugat că el a crezut că fiul său era "fericit" până la moartea acestuia, însă a subliniat că nu era nici departe de a fi nefericit.

"Dacă eşti foarte fericit sau extrem de fericit, nu eşti atât de departe de a fi nefericit ... lucrurile mici te pot face trist şi îţi pot afecta echilibrul şi cred că aşa s-a întâmplat", a explicat Berling, care a creat o fundaţie în numele fiului său pentru a ajuta persoanele cu probleme mentale.

Tatăl lui Avicii a adăgat că plecatul în turnee ajunsese extrem de solicitant pentru fiul său şi că acesta începuse să aibă senzaţia că nu se mai simte bine când se afla în acestea.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24