Tarky, revenire spectaculoasă la X Factor: "Sunt cunoscut global"

Descriere foto:

Dupã ce a ţinut primele pagini ale ziarelor cu viaţa sa amoroasã, Cristian Spiridon alias Tarky a decis sã lase deoparte apariţiile mondene şi s-a mutat tocmai la Londra. 

Cu visul unei vieţi cu totul nouã înainte, acesta şi-a schimbat şi numele de scenã – în Christian Spridon, nume pe care a încercat sã-l facã celebru la „Britanin got talent", de unde s-a şi întors cu un „Golden Buzzer" ce i-a asigurat un loc în semifinalele show-ului britanic.

Vreau sã-ţi spun cã deja sunt invidios. Când am intrat eu, publicul nu a ţipat aşa de tare!", i-a mãrturisit Horia Brenciu concurentului, încã înainte de prestaţia acestuia pe scena „X Factor".

Fãrã nicio urmã de modestie, aşa cum s-a şi fãcut cunoscut, de altfel, Tarky le-a mãrturisit imediat juraţilor:

Sunt cunoscut global, am peste 80 de milioane de vizualizãri pe Youtube!". Spune despre el cã a venit la „X Factor România" pentru a vedea pânã unde poate sã ajungã şi cã vrea ca pe viitor sã îşi câştige existenţa din muzicã. Dacã va reuşi sau nu sã îi convingã pe juraţi, rãmâne de vãzut duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul celui mai nou episod „X Factor".


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25