Tăriceanu, urmărire penală. Dobre: Băieţii ăştia se numesc "intelligence"

Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu

Adrian Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, a comentat solicitarea de începere a urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu, în dosarul Microsoft, pentru luare de mită.

"Văzând domnul Iohannis cum pierde teren, că apar dosarele şi alte lucruri bine ascunse, iată că se încearcă şi o formă de presiune. Toată activitatea asta de mânjire a domnului Tăriceanu... Îl atacă pe Dragnea din toate poziţiile - şi este evident - şi pe Tăriceanu. Hai să vedem ce a mai rămas de atacat. Să vedem până unde poate să ducă povestea asta. În mod evident, este cusută cu aţă albă şi, culmea, toată povestea asta vine după "valiză". Băieţii ăştia se numesc "intelligence". Foştii securişti sunt, mai nou, din "intelligence" şi lasă valizele prin curţile ţăranilor. Mai era un pas: să vină un OZN să teleporteze această valiză în parcul Izvor. Asta era utlima variantă de creaţie pe care puteau să o mai aplice. Absolut penibil!", a declarat Adrian Dobre în emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

DNA cere încuviinţarea începerii urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat Antena 3. Este vorba despre o solicitare trimisă la Senat, formulată de DNA, pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu, pentru infracţiuni de luare de mită.

Citește și: Tăriceanu, PÎCCJ lovitură: Cere urmărirea penală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel