Tăriceanu, dezamăgit: Parcă şi-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea

Călin Popescu Tăriceanu este dezamăgit de tineretul care participă la proteste unde militează pentru "slava instituţiilor represive ale statului".

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, spune că este dezamăgit şi are un gust amar atunci când vede tineri care merg la manifestări publice, unde militează pentru "slava instituţiilor represive ale statului" şi "parcă şi-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea".

"Îi compătimesc"

"Sunt dezamăgit şi am un gust amar când văd, uneori, tineri care merg chiar la manifestări publice, unde parcă militează pentru slava instituţiilor represive ale statului, parcă şi-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea şi atâta înţeleg ei din ceea ce înseamnă o ţară europeană, o ţară liberă, o ţară democrată. Îi compătimesc pe aceşti tineri şi compătimesc şi partidele din care fac parte, pentru că, în loc să le insufle idealuri măreţe, aşa cum poate am avut noi în momentul căderii comunismului, îi lasă să se ducă pe acest drum care este surprinzător pentru toată lumea", a declarat Tăriceanu, duminică, la Gala Premiilor Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE), de la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

vezi si: ALDE, alegeri. Nouă structură de conducere. Tăriceanu, mesaj dur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel