EXCLUSIV  Tăriceanu, discuție cu americanii despre Soros: Am fost surprins. Ei au făcut-o, eu nu mi-aș fi permis - video

Soros
Soros

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a aflat într-o vizită la Washington unde a avut o întrevedere cu vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence, preşedinte ex-officio al Senatului SUA, şi cu gen. lt. (r) Keith Kellogg, consilierul acestuia pentru securitate naţională.

Într-un interviu la DC News, Călin Popescu Tăriceanu a povestit că în cadrul vizitei sale, americanii au deschis cu el subiectul George Soros.

VEZI ȘI: Gușă anunță o turnură neașteptată pentru PNL. Veste proastă: S-a întâmplat după venirea lui Rareș Bogdan

"Da, am vorbit. Am fost foarte surprins să constatat că subiectul Soros nu este doar ce vedem în presă, comentarii și ce mai discutăm prin România etc. Nu eu am deschis subiectul, ci a fost deschis de ei. Acțiunile lui Soros și prezența lui subterană, ocultă reprezintă un lucru care se discută direct în cadrul administrației republicane”, a zis Tăriceanu la DC News.

Oamenii lui Soros, foarte activi

Chiar dacă George Soros are 88 de ani și nu mai este la fel de activ, oamenii săi își fac treaba.

”Oamenii care au fost formați de el rămân, opun rezistență. Este o construcție pe termen lung. Eu nu mi-aș fi permis să deschid subiectul Soros cu americanii, dar au făcut-o ei. Americanii mi-au zis că sunt deranjați că mulți oficiali pun piedici administrației legal alese”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la DC News.

Președintele Senatului a zis că americanii i-au dezvăluit că sunt multe măsuri pe care Donald Trump vrea să le ia, dar cumva este împiedicat uneori de frânele puse de sistemul Soros.

Iată răspunsul:

VEZI ȘI: Critici pentru USR fix din tabăra la care nu te așteptai - imaginea zilei


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel