Critici pentru USR fix din tabăra la care nu te așteptai - imaginea zilei

Dragoș Vasile de la Apropo TV a lansat critici vizavi de campania USR.

Dragoș Vasile a publicat o fotografie cu ”cel mai ok afiș electoral” pentru alegerile europarlamentare 2019. Vorbim despre mesajul PSD: ”România merită mai mult: alimente la fel de bune ca în UE”.

”Cel mai ok afiș electoral pentru europarlamentare este acesta. Punct. Și e al PSD-ului. Cu alte cuvinte, șleahta aia penală e perfect capabilă (mă rog, agenția sau buticuțul de creație care lucrează pentru ea) să vină cu un visual care să se adreseze - cinic, necinic, nu despre asta e vorba - omului obișnuit. Să-nțeleagă și el ce-ar putea face un europarlamentar român pentru populație. Populație, nu anticomuniști. Asta în timp ce oamenii ăia speciali de la care așteptăm să ne mântuiască de pesedeu sunt foarte ocupați să-l determine pe Alex Tocilescu să plece din partid.

E ceva profund aiurea în chestia asta. Și normal era să se întâmple exact invers: să vină USR-PLUS să ne explice cum o să lupte ei în Parlamentul European ca să mâncăm noi mai bine (da, e foarte important). Iar jegurile penale din PSD să se dea cu curul de pământ s-o facă pe Firea să plece din partid. Oh, wait...”, a scris Dragoș Vasile pe Facebook.

VEZI ȘI: Războiul pozelor după mitingul PSD de la Craiova. Lia Olguța Vailescu, mesaj pentru PNL - foto


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel