Gușă anunță o turnură neașteptată pentru PNL. Veste proastă: S-a întâmplat după venirea lui Rareș Bogdan

Scutaru Cristina / 13 apr 2019 / 08:00 Salveaza PDF Comentarii
Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Cozmin Gușă a spus ce s-a întâmplat după venirea lui Rareș Bogdan în PNL.

Cozmin Gușă a explicat că Partidul Național Liberal este pe un trend descendent. Dacă liberalii au fost pe val imediat după ce a fost anunțat Rareș Bogdan cap de listă la alegerile europarlamentare 2019, apoi lucrurile au luat-o pe un drum neașteptat.

PNL are un erou, dar nu și o strategie

 

Analistul a spus că PNL a găsit un erou în persoana lui Rareș Bogdan, dar liberalii s-au oprit aici neavând nicio strategie de partid. Cozmin Gușă a subliniat faptul că Rareș Bogdan a fost un plus pentru PNL, dar acest lucru nu este suficient pentru ca PNL să fie pe un trend ascendent.

"PNL a avut un moment de maximă dificultate și o mare întârziere în a-și anunța candidații la alegerile europarlamentare 2019 în așteptarea eroului. Au găsit eroul în persoana lui Rareș Bogdan. S-au trezit cu un erou, dar fără strategie de partid. Din credința lor că Rareș Bogdan le va rezolva această problemă, după momentul de început cu el care a însemnat o creștere pentru partid, astăzi PNL și-a atenuat foarte mult evoluția și este pe un trend descedent pentru că nimeni nu dublează mesajul lui Rareș Bogdan. Nu sunt prea mulți candidați PNL care apar în campanie sau la televizor ca să vorbească. De unde a fost o flacără și o surpriză pozitivă, PNL trenează”, a zis Cozmin Gușă în emisiunea pe care o realizează la Realitatea TV.

VEZI ȘI: A izbucnit în direct la Realitatea TV. Hoandră: Du-te la Băsescu și fă-i ce vrei!Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28