A izbucnit în direct la Realitatea TV. Hoandră: Du-te la Băsescu și fă-i ce vrei!

Discuții cu voce ridicată în emisiunea lui Cozmin Gușă de vineri seara, protagoniști fiind Octavian Hoandră și Robert Turcescu, care aproape că au sărit de pe scaun pentru a-și susține punctele de vedere.

Unul dintre subiectele abordate de invitații lui Cozmin Gușă în emisiunea sa ”România 2019”, la Realitatea Tv, a fost și cel a plecării românilor peste granițe, în căutarea unui trai mai bun.

Cozmin Gușă a afirmat că-n mandatul lui Traian Băsescu au plecat cei mai mulți români în afara țării, ca să muncească. Octavian Hoandră i-a imitat, în acel moment, râsul lui Traian Băsescu, moment în care Robert Turcescu, invitat în platou, a izbucnit: 

”Nu cred că a râs niciodată, Tavi Hoandră”, a spus Turcescu.

”Mie mi-e simpatic Băsescu, când râde”, a replicat Hoandră, care, la rândul său, a izbucnit extrem de nervos: ”Eu nu vreau să fac un dialog cu tine. Nu vreau să fac dialog cu tine!!!”, a repetat el de cel puțin trei ori ridicând vocea din ce în ce mai tare!

Hoandră: ”Nu vreau. Fă-l în altă parte! Dar ce, îmi faci tu mie răspunsurile aici?”

Turcescu: ”De ce să nu-ți spun răspunsurile?”

Hoandră: ”Te bagi peste toată lumea. Te crezi la Băsescu, la PDL? Te rog frumos să încetezi cu chestia asta! Întrerupi pe toată lumea! Du-te la Băsescu și fă-i ce vrei!”, a mai spus cu voce ridicată Octavian Hoandră, moment în care a intervenit Cozmin Gușă, care a schimbat subiectul.

Citește și:

Miting PSD. De ce i-au tremurat genunchii lui Manda în fața lui Dragnea: Mi-a căzut fața

Netflix vs. HBO vs Amazon Prime. Care este cea mai convenabilă platformă de streaming

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24