Miting PSD. De ce i-au tremurat genunchii lui Manda în fața lui Dragnea: Mi-a căzut fața

Candidatul PSD la alegerile parlamentare, Claudiu Manda, face dezvăluiri, la Realitatea TV, despre mitingul PSD de astăzi, din Craiova. 

Claudiu Manda și Olguța Vasilescu au  fost ”ceruți” ca nași de cununie de șeful lor de partid, Liviu Dragnea, în fața susținătorilor veniți vineri după-amiaza la un miting electoral în centrul Craiovei.

Claudiu Manda a fost surprins de propunere, la fel ca și proapăta lui soție, Olguța Vasilescu: 

”Am fost surprins. Chiar am fost surprins! Nu mă așteptam la chestiunea aceasta. Am văzut că la un moment dat a zis să venim mai aproape de domnia sa, mă gândeam ce ar putea să spună. M-am gândit că poate vrea să ridicăm mâinile, să spunem că câștigăm... Noi ne dorim foarte tare să câștigăm locul întâi între toate județele țării, dar - cred că s-a văzut și pe cameră - atunci când a zis că vrea să ne pună nași mi-a căzut fața. Mi-au tremurat genunchii. Am văzut ulterior pe filmări pe Olguța că ea a râs, s-a bucurat. După care mi-am zis că eu trebuia să închid chestiunea aceasta și noroc că am avut prezență de spirit și am spus 'noi suntem hotărâți, urmează să ne spuneți data și răspunsul este DA pe loc', în fața a 40.000 de  oameni”, a declarat Claudiu Manda în emisiunea ”România 2019” cu Cozmin Gușă, la Realitatea Tv, vineri seara.

PSD a organizat la Craiova, vineri, 12 Aprilie 2019, primul miting de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare.

Citește și:

Dragnea, anunț la mitingul PSD: Îi rog să ne fie nași!

Dragnea, candidatură la prezidențiale cu o condiție. Chirieac: Mă lasați pe mine să decid?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel