EXCLUSIV  Tânăra filmată când "trăgea pe nas" poate scăpa. E nevoie de alte probe

Schimbări majore în POLIȚIE. Legea, ADOPTATĂ în Parlament
Schimbări majore în POLIȚIE. Legea, ADOPTATĂ în Parlament

Tânăra care a fost filmată, la mare, în timp ce inhala un praf alb pe nas poate scăpa de acuzația de consum de droguri. Filmarea nu poate fi baza acuzării ei.

Polițiștii constănțeni au început o anchetă cu privire la imaginile din care reiese că o tânără trăgea pe nas un praf alb pe plaja din Mamaia. Pentru inculparea fetei, care pare că se droga, imaginile explicite nu sunt nici pe departe suficiente. Acest aspect a fost constatat și de Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. "Deocamdată se încearcă identificarea acelor fete și în funcție de rezultatul verificărilor se dezvoltă și ancheta. Acum se culeg informații și de acolo poate să rezulte că ea, împreună cu un grup, au consumat au traficat sau mai știu eu ce. Filmarea este un început de sesizare, dar filmarea nu este suficientă. Trebuie audiați martori, administrate probe directe, e un proces mai complex. Filmarea nu este proba covârșitoare, trebuie probe directe", a declarat Dumitru Coarnă pentru DCNews.

"Sunt sigur că o să declare că a făcut-o în glumă"

Președintele SNPPC susține că fata care a fost fimată va declara că totul a fost o glumă. "Ea poate să spună ocice. Sunt convins că o să declare că a fost făcut în glumă. Poate scăpa în sensul în care declarația ei nu poate fi combătută cu alte probe", a mai spus Coarnă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel