Tânără, de 22 de ani, prinsă cu 205 kilometri la oră pe DN5

Radar
Radar

O tânără, de doar 22 de ani, a fost prinsă în timp ce a atins o viteza de 205 kilometri la oră cu bolidul pe care îl conducea. Acum va merge doar pe jos.

O tânără în vârstă de 22 de ani din Giurgiu a fost prinsă de poliţişti conducând pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu cu o viteză de 205 kilometri la oră.

O tânără în vârstă de 22 de ani din Giurgiu a fost depistată sâmbătă în trafic cu o goană nebună pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, având o viteză de 205 kilometri la oră şi, conform legislaţiei în vigoare, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reţinut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile, se arată într-un comunicat transmis duminică de IPJ Giurgiu.

Testată cu alcooltestul

Tânăra a fost testată cu alcooltestul şi a reieşit că nu consumase băuturi alcoolice.

Potrivit IPJ Giurgiu, în ultimele 24 de ore, au fost reţinute 49 de permise de conducere, dintre care 24 pentru viteză excesivă, iar indisciplina participanţilor la traficul rutier a condus la aplicarea a 250 de de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 117.330 lei. Dintre aceste sancţiuni, 38 au fost aplicate pentru depăşirea limitei de viteză.

vezi si: Viteză excesivă. Şofer, prins cu peste 200 km la oră pe DN 2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel