Tânăr protestatar #BLM, pus să plătească pentru incendierea unei secții de poliție în Minneapolis

Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash

Un bărbat a fost somat să plătească 12 milioane dolari pentru rolul său în incendierea unei secții de poliție din Minneapolis, în timpul unor proteste din mai 2020.

Conform BBC, Dylan Shakespeare Robinson, de 23 de ani, a pledat vinovat pentru o acuzație de incendiere, în decembrie, și va fi închis vreme de patru ani. Avocatul lui Robinson a spus că „nu există vreo șansă realistică” pentru ca clientul său să plătească această amendă. Trei alți bărbați care au pledat vinovat vor fi condamnați într-o altă zi.

În mai 2020, mii de persoane au ieșit pe străzile din Minneapolis pentru a protesta după moartea lui George Floyd. Săptămâni la rând, americanii au devastat magazine, au incendiat spații publice și au fost violenți. Printre ei s-a numărat și Robinson, care a aprins un cocktail Molotov pe care un alt bărbat l-a aruncat în Secția 3 de poliție din Minneapolis. „El duce sentința a mii de persoane care au participat”, a spus avocatul William Mauzy. „Mulți alții, mult mai vinovați decât Robinson, nu au fost identificați”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel