SURPRIZĂ uriașă pentru Lia Bugnar. Cine a venit la un spectacol regizat de ea

Regizoarea Lia Bugnar a avut o surpriză uriașă când a văzut cine a venit la "Fata din Curcubeu", un spectacol de-ale sale.

Este vorba despre tatăl lui Codin Maticiuc care a mers la teatru cu toate fetele de la orfelinatul lor.

"Bro (Codin), aseara domnul Maticiuc senior a venit a doua oara la "Fata din Curcubeu" si a adus cu el toate fetele care au peste 16 ani de la orfelinatul vostru. Nu ne-a zis. A luat pur si simplu bilete. Au venit, au unit citeva mese si s-au uitat la povestea fetei fara familie - fata din cinema Curcubeu. Eu, de sus de la lumini, m-am uitat mai mult la ele decit la Ilona in timpul spectacolului, iti zic sincer. Chiar ma gindeam ca, dac-am fi aflat dinainte, am fi contribuit si noi, nu stiu, sa intre gratis sau ceva.

Dar, presupun ca tatal tau s-a gindit ca si actorul independent e un caz social in felul lui si ca, asa, face un bine si orfanilor si somerilor (cum am fost definiti la un moment dat). Si, cum meditam eu la toate aceste aspecte, am zis ca, daca tatal tau a putut sa faca asta intr-o joi oarecare la Godot, ai putea si tu, bro, sa vorbesti cu toti prietenii tai bogatani de la Londra sa vina si sa investeasca de la 20 la 25 de lire pe un bilet la "Fata din Curcubeu" pe 2 aprilie la ora 15 la Leicester Square Theatre. Iar eu iti promit ca, atunci cind va sosi momentul potrivit, vei juca ospatarita din "Noi4" in cadrul unei reprezentatii de colectie. Do we have a deal?", a scris Lia Bugnar pe Facebook.

[citeste si]

Codin Maticiuc are un orfelinat. Povestea a început în 1997 când părinții săi au înființat o fundație care are grijă de orfani. Apoi, în 2004, Codin Maticiuc a construit un orfelinat care funcționează și astăzi și unde se găsesc mereu între 30 și 40 de copii și unde vin zilnic, între 20-30 de copii din cartier, să mânânce la prânz și să-și facă temele. El ar ajuta și mai mult pentru că spațiu există, dar nu și atâtea fonduri pe cât ar trebui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel