Suporter, interzis pe termen nelimitat de Manchester United pentru rasism

Clubul englez de fotbal Manchester United a interzis pe termen nelimitat un suporter care a abuzat rasial un jucător al echipei Liverpool, la meciul care a avut loc duminică în Premier League, pe Old Trafford, şi s-a încheiat la egalitate, 1-1, transmite Reuters.

Stewarzii de pe stadion l-a evacuat pe suporterul, despre care presa britanică a scris că l-a abuzat verbal pe fundaşul Trent Alexander-Arnold, de la Liverpool, în finalul primei reprize.

În urma investigaţiei noastre legate de acest incident presupus rasist, petrecut duminică, am instituit o suspendare pe termen nedefinit a individului în cauză, a precizat un purtător de cuvânt al clubului.

Individul nu mai este binevenit pe Old Trafford şi vrem să subliniem faptul că vom continua să acţionăm în forţă împotriva oricărui individ pe care îl vom găsi implicat în abuzuri rasiste sau discriminatorii, online sau pe stadion. Rasismul şi toate formele de discriminare sunt complet inacceptabile şi nu reflectă valorile clubului, a anunţat clubul.

Suporterul sancţionat poate face apel, precizează comunicatul.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel