Superliga, derby-ul etapei: Universitatea Craiova - Rapid. REZULTAT FINAL

Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels
Fotografie de la Juan Salamanca, Pexels

Meciul Universitatea Craiova - Rapid, din etapa a treia a Superligii, poate fi urmărit pe DC News, în direct.

Rapid Bucureşti învinge Universitatea Craiova cu 1-0. Este a doua victorie în trei etape pentru echipa lui Adrian Mutu, care a învins etapa trecută FCSB, scor 2-0, şi a pierdut în prima etapă cu CFR Cluj, scor 2-1. 

UPDATE. LIVE SCORE

FINAL

Min. 82: Posesie: Universitatea Craiova (53%) - Rapid (47%); Ocazii de gol: Universitatea Craiova (14) - Rapid (6); Șuturi pe poartă: Universitatea Craiova (5) - Rapid (3)

Min. 62: Posesie: Universitatea Craiova (51%) - Rapid (49%); Ocazii de gol: Universitatea Craiova (12) - Rapid (6); Șuturi pe poartă: Universitatea Craiova (4) - Rapid (2)

Min. 51: GOL RAPID! Alexandru Ioniță marchează!

PAUZĂ Posesie: Universitatea Craiova (47%) - Rapid (53%); Ocazii de gol: Universitatea Craiova (10) - Rapid (3); Șuturi pe poartă: Universitatea Craiova (3) - Rapid (1)

Min. 38: Stefan Baiaram (Universitatea) taie apărarea adversă cu o pasă filtrantă.

Min. 36: Jovan Markovici (Universitatea) șutează, fără succes, din afara careului.

Min. 30: Jovan Markovici (Universitatea) are o șansă de gol. Lovitura sa de cap se duce pe lângă.

Min. 27: CARTONAȘ GALBEN/ Mattias Kait (Rapid) îl faultează pe Alexandru Cretu.

Min. 25: Posesie: Universitatea Craiova (51%) - Rapid (49%); Ocazii de gol: Universitatea Craiova (4) - Rapid (3); Șuturi pe poartă: Universitatea Craiova (1) - Rapid (1)

Min. 22: Rapid, la un pas să deschidă scorul după ce Alexandru Ioniță a tăiat apărarea adversă cu o pasă filtrantă. 

Min 11: CARTONAȘ GALBEN/ Mihai Căpățână (Universitatea) îl faultează pe Valentin Costache. Ocazii de gol: Universitatea Craiova (2) - Rapid (1)

Min 9: CARTONAȘ GALBEN/ Lovitură liberă după ce Bogdan Vătăjelu (Universitatea) i-a pus piedică lui Alexandru Ioniță.

Min 6: CARTONAȘ GALBEN/ Lovitură liberă după ce Dragoș Grigore (Rapid) i-a pus piedică lui Stefan Baiaram. Posesie: Universitatea Craiova (57%) - Rapid (43%)

-------------------------

Articolul inițial

Craiovenii vin după calificarea în turul trei preliminar din Conference League, iar Rapid a câștigat în runda precedentă în fața celor de la FCSB, cu scorul de 2-0.

Rezultatele ultimelor confruntări dintre cele două:

24.11.2014 - Universitatea Craiova (Săndoi) - Rapid (Rada) 2-0 (Brandan 43, Bawab 90+3)

17.05.2015 - Rapid (Bergodi) - Universitatea Craiova (Săndoi) 1-2 (D. Niculae 25 / Mateiu 72, Nuno Rocha
74)

28.08.2021 - Rapid (Iosif) - Universitatea Craiova (Reghecampf) 1-2 (Al. Albu 14 / Markovici 83, Koljici
90+1)

22.01.2022 - Universitatea Craiova (Reghecampf) - Rapid (Iosif) 2-0 (Koljici 5)

Adrian Mutu: ”Mă aștept la un meci tactic”

"Un meci extrem de complicat, cu o echipă puternică, mai ales atunci când joacă acasă. O echipă importantă care în ultimii ani a terminat între primele trei. Suntem pregătiți 100%, știm ce ne așteaptă acolo, dar mergem la victorie așa cum o facem la fiecare meci.

Au un lot numeros și apropiat calitativ. nu mă bazez pe acest lucru (n.r. că sunt obosiți după returul cu Vllaznia), ci pe forța noastră interioară. E important că am ieșit din derby cu capul sus. De astfel de meciuri are nevoie fotbalul românesc, de meciuri tari.

Cred în forța băieților mei și în atitudinea lor. Îl cunosc pe Laszlo Balint, am facut licența Pro împreună. Mă aștept la un meci tactic important, dar suntem pregătiți. Orice meci îl abordăm la victorie, ăsta e spiritul nostru", a spus Adrian Mutu, potrivit Digi Sport.

Laszlo Balint: ”Un meci dificil”

"Un meci dificil, categoric, împotriva unei echipe care a demonstrat etapa trecută că este într-o formă sportivă bună. O echipă care a bifat niște transferuri importante în această perioadă. Este clar că își propun cel puțin accederea în play-off în acest sezon.

Este o emulație în jurul acestei echipe, mai ales de la inaugurarea noului stadion. Cunoaștem toate atuurile adversarului nostru, însă o să ne axăm pe ce putem să facem mâine. Știm că este un meci special pentru noi toți, dar mai ales pentru suporteri.

Victoria împotriva celor de la Vllaznia a însemnat nu doar calificarea în Conference League, ci a venit ca o confirmare a lucrurilor de care suntem capabili. Am fost perseverenți în ceea ce ne dorim să facem. Jucătorii au prins mare încredere în forțele proprii după partida de joi. Dorința noastră este la nivel maxim.

Din punct de vedere medical, nu sunt probleme majore. Plecarea lui Gustavo ne lasă un pic descoperiți. Rivaldinho nu va fi disponibil din punctul de vedere al documentelor. Din fericire, Sergiu Hanca are situația rezolvată. Avem și cei doi suspendați, deci avem anumite probleme din punct de vedere numeric.

Sunt sigur că va fi un meci spectaculos. Rapid este o echipă care are forță, care a crescut. Dugandzic și-a pus imediat amprenta asupra jocului ofensiv. Au jucători tehnici, capabili să dezechilibreze o apărare, precum Ioniță, Sefer. Au și jucători cu mare experiență, Săpunaru, Grigore, Morais. S-a creat o forță colectivă.

Gustavo este o pierdere. E un jucător de calitate, care a contribuit chiar decisiv în prima etapă. Dar sunt soluții", a spus și Laszlo Balint, la conferința de presă, potrivit sursei citate.

Sorin Cârțu se teme pentru Universitatea Craiova înaintea derby-ului cu Rapid: „Ne așteptăm la asta!”

„E o stare de spirit bună la Rapid, alta față de anul trecut. Acum, Adrian Mutu are echipa de la începutul sezonului și e altceva. Ne așteptăm la o partidă la care să ne pună mari probleme. Mari probleme!

Sunt în jur de 1000 (n.r. de suporteri giuleșteni care fac deplasarea pe „Ion Oblemenco”). Noi trebuie să le dăm tot timpul 5 la sută. Ei ne dau și ei 5-6 sute de bilete. Așteptăm să vină mulți, mai ales că sunt într-o stare de spirit bună, așa cum am spus”, a declarat Sorin Cârțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel