Supercupa României: FRF a anunțat unde urmează să se joace partida

FRF intenţionează să organizeze Supercupa României pe noul stadion din Târgu Jiu.

Federaţia Română de Fotbal intenţionează să organizeze Supercupa României pe noul stadion din Târgu Jiu, acesta urmând să fie şi meciul inaugural al arenei. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în prezent construcţia arenei din Târgu Jiu nu este finalizată

'Ne dorim ca Supercupa României să o organizăm pe noul stadion din Târgu Jiu, dar azi nu avem elemente pentru a ne asuma un termen înainte de începerea Ligii I. În zilele următoare vom accelera discuţiile la nivelul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) şi la nivelul autorităţilor locale din Târgu Jiu. Construcţia stadionului nu este finalizată, iar întârzierile ţin de constructor. Dacă noi nu vom avea elemente suficiente de garanţie că va fi gata, iar cluburile participante vor dori să joace înainte de începerea Ligii I atunci vom fi obligaţi să mergem să jucăm Supercupa pe un alt stadion. Am discutat cu CNI, în momentul de faţă nu suntem mulţumiţi de acest termen. Noi ne dorim ca Supercupa să fie meciul de inaugurare al stadionului, cred că ar fi foarte frumos pentru toată lumea', a explicat el.

'Dorim să avem un dialog cu CFR Cluj, deţinătoarea titlului, şi cu câştigătoarea Cupei României. Mai exact dacă vom avea Supercupa înainte de începerea campionatului Ligii I, deci înainte de primul tur preliminar al competiţiilor europene, sau în caz contrar, să găsim împreună o dată ulterioară', a adăugat Burleanu la finalul Comitetului Executiv de miercuri.

Citește și:

Alibec, transfer - Finala Cupei, ultimul meci la Astra

Burleanu lămurește situația lui Răzvan Marin, în perspectiva EURO 2019 U-21


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel