Supercupa Italiei, Juventus - Lazio, se va disputa pe 22 decembrie în Arabia Saudită

Supercupa Italiei la fotbal, între echipele Juventus Torino, campioana en titre, şi Lazio Roma, câştigătoarea Cupei Italiei, se va disputa pe 22 decembrie la Riad, în Arabia Saudită, a anunţat Liga Serie A, citată de agenţia EFE. 

'Pentru al doilea al consecutiv, în cadrul unui acord pe trei ani semnat cu General Sports Authority (GSA), Supercupa se va disputa în Arabia Saudită, de această dată la Riad, capitala peninsulei arabe', se precizează într-un comunicat al Ligii italiene. Partida se va disputa de pa ora 18:45 (ora României) pe stadionul King Saud University din Riad, cu o capacitate de 25.000 locuri, intrarea fiind liberă pentru femei.

Va fi pentru al doilea an consecutiv când Supercupa Italiei se va disputa în Arabia Saudită şi a 11-a oară în 32 de ediţii când acest meci va avea loc în străinătate. Ediţia precedentă, găzduită de oraşul saudit Jeddah, s-a încheiat cu victoria echipei Juventus, care s-a impus cu 1-0 în faţa formaţiei AC Milan, printr-un gol marcat de startul portughezul Cristiano Ronaldo.

Anterior, Supercupa Italiei s-a disputat de două ori în Statele Unite (1993 şi 2003), de patru ori în China (2009, 2011, 2012 şi 2015), o dată în Libia (2002) şi de două ori în Qatar (2014 şi 2016). Juventus este clubul care a câştigat de cele mai multe ori acest trofeu (8), în timp ce Lazio, adversara campioanei României CFR Cluj, în actuala ediţie a Europa League, l-a cucerit în patru ocazii, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel