Supărare la Palatul Buckingham. Regina Elisabeta a II-a suferă de boala ALZHEIMER

La aprope 90 de ani, Regina Elisabeta a II-a este una dintre cele mai longevive fețe regale din istorie. Elegantă, cu un stil aparte și admirată de întreg mapamondul, regina a fost diagnosticată cu o boală extrem de gravă.

Tabloidele britanice au dezvăluit că Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 88 de ani, suferă de boala Alzheimer, o afecțiune degenerativă progresivă a creierului care apare mai ales la persoane de vârstă înaintată, producând o deteriorare din ce în ce mai accentuată a funcțiilor de cunoaștere ale creierului, cu pierderea capacităților intelectuale ale individului și a valorii sociale a personalității sale, asociată cu tulburări de comportament, ceea ce realizează starea cunoscută sub numele de demență. 

În trecut, aceasta a fost diagnosticată cu sciatică, artrită la ambele picioare și insuficiență respiratorie.

The Epoch Times informează că însăși regina ar fi anunțat-o pe Kate Middelton, soția pințului William, să pregătească aranjamentele funerare, pentru că ar putea muri în fiecare moment.

Citește și: ANGELINA JOLIE, distincție din partea reginei Elisabeta pentru lupta împotriva violențelor sexuale 


Presa americană a mai scris că suverana nu și-ar fi recunoscut fiul, crezând că prințul Charles este soțul ei. De asemenea, surse apropiate Casei Regale spun că regina se rătăcește în grădina palatului Buckingham, când iese singură la plimbare, și nu mai știe pe unde să se întoarcă. În plus, aceleași surse susțin că regina nu-și mai amintește niciun detaliu de la nunta nepotului William.

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, la tronul Angliei va urca nepotul acesteia, prințul William, alături de soția lui, ducesa Kete, și nu fiul ei, prințul Charles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel