Suma uriașă furată din bancomatul spart azi dimineață în Capitală

Luni dimineață un bancomat BCR de la o sucursală a băncii din sectorul 3  afost spart. Hoții au auruncat bancomatul în aer reușind să fugă în scurt timp cu o sumă mare de bani.

În această dimineață, în jurul orei 04.20, prin apel 112, Secția 13 Poliție a fost sesizată despre faptul că dintr-o filială bancară de pe b-dul Theodor Pallady, s-a auzit un zgomot foarte puternic, iar bancomatul este distrus. Ajunși la adresă polițiștii au luat primele măsuri, au asigurat zona, fiind declanșată și cercetarea la fața locului. Sunt efectuate Investigații și urmează a fi analizate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului a rezultat că a fost sustrasă suma de peste 350.000 RON (lei și valută). De asemenea, prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce unitatea bancară va evalua toate pagubele suferite.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Vezi și: Bancomat distrus în Bucureşti, pe bulevardul Theodor Pallady

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel