Sulfina Barbu: Pe logica lui Preda, Antonescu sau Diaconescu ar trebui să fie prezidențiabilul PDL

sulfina_barbu
sulfina_barbu

Vicepreședintele PDL, Sulfina Barbu, a declarat, marți, că europarlamentarul Cristian Preda practică o falsă disidență în PDL pentru că nu și-a expus ideile în ședințe, în fața colegilor, ci scrie critici pentru PDL pe blog.

”Domnul Cristian Preda ne spune că nu-l invităm să candideze pentru prezidenţiale pe domnul Mihai Răzvan Ungureanu, dar domnul Mihai Răzvan Ungureanu este preşedintele partidului Forţa Civică. Pe logica domnului Cristian Preda, PDL ar trebui să-l invite să candideze pentru prezidenţiale şi pe Dan Diaconescu sau Crin Antonescu”, a declarat vicele democrat-liberalilor, potrivit Mediafax.

Sulfina Barbu spune că PDL va avea candidat din interiorul partidului la alegerile prezidențiale, arătând că manifestările lui Cristian Preda echivalează cu o ”falsă disidență”.

”Domnul Cristian Preda practică o falsă disidenţă în PDL, având în vedere că nu a venit la nicio şedinţă a partidului la care să-şi spună ideile, opiniile. Cristian Preda scrie pe blog din când în când, criticând partidul din care face parte”, a mai declarat Sulfina Barbu.

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, marți, că ia în calcul autosuspendarea sa din PDL pentru că partidul și-a abandonat misiunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel