SUBIECTE MATEMATICĂ EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. BAREM, după orele 15,00

SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NATIONALA 2014: Absolvenţii claselor a VIII-a au  susţinut  miercuri ultimul test al evaluării naţionale, proba scrisă la Matematică. DC News va prezenta în timp util varianta de SUBIECTE. BAREMELE de rezolvare, după orele 15,00, iar vineri, pe site-ul DC News veți găsi rezultatele de la EVALUARE NAȚIONALĂ 2014 de la fiecare Inspectorat Școlar Județean.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale afişarea rezultatelor se va face pe data de 27 iunie, până la ora 16,00, după care vor putea fi depuse contestaţiile, până la ora 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 1 iulie. 

Vezi AICI Barem MATEMATICĂ EVALUARE NATIONALA 2014

SUBIECTE MATEMATICA EVALUARE NAŢIONALĂ 2014. Ministerul Educaţiei a publicat cinci teste suplimentare de pregătire la Matematică pentru elevi, după ce doar 30,4% dintre elevii de clasa a VIII-a, care au susţinut simularea Evaluării Naţionale 2014, au luat note peste 5 la Matematică.

Citește și: SUBIECTE și BAREME MATEMATICĂ, EVALUARE NAȚIONALĂ 2014. Teste suplimentare propuse de EDU.ro

Testul pentru proba scrisă la disciplina MATEMATICĂ este format din trei subiecte, cu mai multe subpuncte. Teoretic, primul subiect nu ar trebui să pună niciun fel de problemă niciunui absolvent al clasei a VIII-a.  Acesta conține itemi de completare, subiectul al doilea şi subiectul al treilea conțin itemi de tip rezolvare de probleme şi itemi de tip întrebare structurată. Testul conține şi itemi care au un caracter aplicativ şi care solicită mai mult argumentarea bazată pe raționament deductiv.

Citește și: BAREM Limba română de la EVALUARE NAȚIONALĂ 2014


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel