Street Delivery începe în Capitală

Street Delivery 2017 începe vineri, 9 iunie, pe strada Pictor Arthur Verona din Bucureşti, când artera se închide pentru maşini şi se transformă într-un spaţiu destinat exclusiv pietonilor, creaţiei şi ideilor pentru un oraş mai verde. 

Tema ediţiei a XII-a a evenimentului este ”Grădini Posibile”.

În 2017, Street Delivery va avea loc în nouă oraşe din România şi Republica Moldova: Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Galaţi, Arad, Chişinău.

Street Delivery este un eveniment-manifest pentru recuperarea spaţiului public, iniţiat în 2006 de Fundaţia Cărtureşti şi Ordinul Arhitecţilor din România.

La acest eveniment, ProFest are deschis un stand, scopul acestui demers fiind acela de a conştientiza importanţa spaţiilor verzi din oraşe şi felul în care acestea sunt întreţinute.

ProFest - un festival al cunoaşterii, primul eveniment care îşi propune să îi înveţe pe români meseria de cetăţeni, se va desfăşura la Râşnov, în perioada 25 - 27 august. 

În cadrul primei ediţii a festivalului ProFest de la Râşnov, care va avea loc peste două luni, se vor dezbate zece teme majore, în aproximativ 100 de ateliere utile, dedicate cetăţenilor. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel