Street Delivery începe în Capitală

Diana Popescu / 09 iun 2017 / 11:56 Salveaza PDF Comentarii

Street Delivery 2017 începe vineri, 9 iunie, pe strada Pictor Arthur Verona din Bucureşti, când artera se închide pentru maşini şi se transformă într-un spaţiu destinat exclusiv pietonilor, creaţiei şi ideilor pentru un oraş mai verde. 

Tema ediţiei a XII-a a evenimentului este ”Grădini Posibile”.

În 2017, Street Delivery va avea loc în nouă oraşe din România şi Republica Moldova: Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacău, Galaţi, Arad, Chişinău.

Street Delivery este un eveniment-manifest pentru recuperarea spaţiului public, iniţiat în 2006 de Fundaţia Cărtureşti şi Ordinul Arhitecţilor din România.

La acest eveniment, ProFest are deschis un stand, scopul acestui demers fiind acela de a conştientiza importanţa spaţiilor verzi din oraşe şi felul în care acestea sunt întreţinute.

''ProFest - un festival al cunoaşterii'', primul eveniment care îşi propune să îi înveţe pe români meseria de cetăţeni, se va desfăşura la Râşnov, în perioada 25 - 27 august. 

În cadrul primei ediţii a festivalului ProFest de la Râşnov, care va avea loc peste două luni, se vor dezbate zece teme majore, în aproximativ 100 de ateliere utile, dedicate cetăţenilor. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25