Steven Gerard, primul avertisment pentru Ianis Hagi

Ianis Hagi a început bine ultima partidă din campionat, însă s-a stins în repriza a doua, el fiind scos de pe teren, în minuntul 81.

Rangers, cu Ianis Hagi titular, a fost învinsă, scor 1-2, de Kilmarnock, în etapa 26 a campionatului din Scoția, și a rămas la 10 puncte de liderul Celtic. La sfârșitul partidei, Steven Gerrard a avut un discurs dur, în care a acuzat atitudinea arătată de fotbaliștii săi pe teren, și a recunoscut că lupta pentru titlu pare pierdută.

Sunt foarte îngrijorat după ceea ce am văzut în repriza a doua. Am fost foarte dezorganizați, avem mari probleme în momentul ăsta, dar sunt responsabil. Ar putea fi o problemă de mentalitate a jucătorilor. Am crezut că avem mentalitatea și caracterul necesare pentru a ne lupta la titlu, dar realitatea din teren din ultimele săptămâni mi-a arătat că m-am înșelat. E foarte, foarte greu să ne mai gândim la titlu. Trebuie să ne uităm și la celelalte competitoare, care par neobosite acum", a declarat Steven Gerrard.

Steven Gerrard a recunoscut, astfel, că este dezamăgit de prestația elevilor săi, care nu au arătat mentalitatea și caracterul necesare unei victorii. Ianis Hagi are, după primele patru partide oficiale jucate în tricoul lui Rangers, un singur gol marcat, reușit la chiar primul meci ca titular, cel cu Hibernian.

Citește și:  Ianis Hagi primește o nouă veste bună. Va juca în Europa League


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel