Stelian Ion s-a răzgândit în fața CSM. Bogdan Chirieac: Mielușel! Orice om politic DISPĂREA

Stelian Ion s-a răzgândit. Nu mai vrea creşterea vârstei de pensionare a magistraţilor.
Stelian Ion s-a răzgândit. Nu mai vrea creşterea vârstei de pensionare a magistraţilor.

Analistul politic Bogdan Chirieac l-a ironizat pe Stelian Ion, ministrul Justiţiei, după ce acesta a declarat în cadrul şedinţei CSM că nu are vreun proiect de majorare a vârstei pensionării pentru magistraţi. 

"Nu am niciun proiect şi nici nu voi depune vreun proiect cu privire la creşterea vârstei de pensionare a magistraţilor", a declarat Stelian Ion în şedinţa CSM de joi, 14 ianuarie. 

Bogdan Chirieac, ironic. "Nu sunt de acord cu mine"

Întrebat ce părere are despre acest lucru şi cum apreciază declaraţiile ministrului Justiţiei, Bogdan Chirieac a spus că "asta au votat românii. E un partid (n.r. USR) de la care Bruxelles aşteaptă reforma în România. Cum o vor face, vom vedea! Nu ar fi prima dată când unii se mai înşeală asupra realităţilor din România".  

"Revenind la dl Stelian Ion, a fost scos din garsoniera dată de Mazăre peste rând şi adus în CSM, între cei cu greutate. Nu a spus dânsul că vrea să majoreze vârsta de pensionare? Nu e declaraţie oficială că îl încurcă SIIJ şi vârsta de pensionare? Acum (n.r. joi, 14 ianuarie, în şedinţa CSM) era un mieluşel, că ce a spus nu era adevărat. Sau "nu sunt de acord cu mine".", a precizat analistul. 

"Eu zic că e un ministru promiţător al justiţiei. Noi aşteptăm să vedem şi abuzurile, avem mari aşteptări, cu un astfel de ministru al Justiţiei ne putem aştepta la aşa ceva. Eu îl susţin", a comentat ironic Bogdan Chirieac la Antena 3, amintind şi de una dintre replicile celebre ale lui Mircea Badea.. 

”Este o palmă pe obrazul PNL-ului”

Într-o notă mai serioasă, analistul politic spune că Stelian Ion trebuia să demisioneze imediat după această declaraţie şi critică dur PNL-ul pentru lipsa de acţiune.  

"Cu orice zicere ca a domnului Stelian Ion din CSM, orice om politic dispărea. Este o palmă pe obrazul PNL-ului, care nu a avut niciun fel de greaţă să îl dea deoparte pe Cătălin Predoiu, ministru acceptat la Bruxelles, la Washington, care începuse o reformă surdă în minister. L-au dat şi a apărut acest domn, o minune de domn! Nu e rău că e pus, e rău pentru justiţie. Pentru presă e bine!", a mai spus Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel