Ştefania, femeia jandarm, din nou la spital

Femeia jandarm, care a fost bătută de mai mulţi protestatari violenţi în seara de 10 august, a ajuns din nou la spital. Ea a avut nevoie de tratament psihiatric. 

Femeia jandarm, lovită cu bestialitate la protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei, a ajuns la spital la o lună după eveniment. Se pare că Ştefania a avut nevoie de tratament psihiatric după şocul suferit în acea seară. 

"Era normal ca după tot ce s-a întâmplat, Ștefania să fie în atenția medicilor. Până la urmă, tot ce s-a petrecut în Piața Victoriei a fost extrem de grav și a afectat-o teribil. Violențele acelea nu vor fi uitate de ea niciodată. De aceea, era imperios necesar să ia medicamente care să o ajute să își revină cât mai rapid", a spus o persoană apropiată Ștefaniei pentru stirilekanald.ro.

"Ce s-ar fi vrut, să ies în scaun cu rotile?"

Ştefania a fost aspru criticată în ziua externării din spital, acolo unde a ajuns în urma loviturilor primite pe 10 august. "Ce s-ar fi vrut, să ies în scaun cu rotile? Am vrut să ies așa cum mă simțeam. De mic copil mi-a plăcut uniforma militară, voiam ca oamenii să mă respecte, pentru că le port de grijă. Consider că atacul a fost o ură declanșată împotriva unui om în uniformă, iar legea e clară. Nu mă așteptam să fiu pusă într-o situație atât de gravă”, a mai spus Ștefania Nistor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel