Steaua-Viktoria Plzen. Cehii, declarații războinice

Fotbalistul echipei Viktoria Plzen, Daniel Kolar, a declarat, miercuri seara, într-o conferință de presă, că are un respect deosebit pentru FCSB, adversara din partida de joi din grupele Europa League, dar a precizat că formația sa venit la București să câștige.

"Nu pot să spun că mă simt ca acasă la București, dar mă bucur că am revenit aici, e frumos, vremea este bună. Nu e neapărat vorba despre o revanșă pentru noi. E diferit față de meciul din preliminariile Champions League. Avem un respect deosebit pentru FCSB, dar noi am venit la București să câștigăm. Față de precedentele meciuri, cu siguranță nu ar trebui să mai luăm atâtea goluri și ar trebui să dăm mai multe. Ce a fost, a fost. Sper ca de data asta să reușim să câștigăm. Dar într-adevăr, în ultimii ani nu prea ne-a ieșit jocul când am întâlnit echipe din România", a spus Kolar.

Mijlocașul a menționat că simte mai puțină presiune acum în comparație cu dubla întâlnire din preliminariile Champions League, când FCSB a eliminat Viktoria Plzen după 2-2 la București și 4-1 în Cehia. "Faptul că se joacă în grupă și nu este o întâlnire eliminatorie face acest meci mai simplu, pentru că avem mai multe meciuri de disputat. De aceea presiunea va fi mult mai mică de această dată la București. Noi vrem neapărat să mergem mai departe din această grupă, nu contează cine se mai califică alături de noi", a adăugat Daniel Kolar.

Echipa de fotbal FCSB întâlnește, joi, de la ora 22,05, pe Arena Națională din Capitală, formația cehă Viktoria Plzen, într-o partidă contând pentru Grupa G a Europa League, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel