Steaua-Plzen. Becali în lacrimi: Sunt așa de bucuros

 Becali
Becali

Gigi Becali a mărturisit că a început să plângă în timpul meciului Plzen-Steaua, câștigat cu 4-1 în fața formației cehe.

"Am început să plâng! Le-am zis că sunt de 3 ori mai valoroși și că trebuie să dăm război! Am dat război și am câștigat! Mă bucur că se văd și investițiile. Să câștigi 4-1 în deplasare, într-un meci european, e mare lucru. Teixeira este numărul 1 la echipă! Ne-am calificat ușor. Când în ultimele minute stai relaxat la televizor, înseamnă ușor. M-am uitat ca la teatru pe final, cu bucurie în suflet. E adevărat, am avut emoții la 1-1, dar în ultimul sfert de oră nu am avut nicio emoție.

Lumea să închidă gura în fața noastră. Noi suntem vicecampionii României și suntem în Play Off-ul UEFA Champions League. Nu contează cu cine vom cădea. Contează că la ora asta ne-am asigurat vreo 12 milioane de euro. Dacă intrăm în Champions League putem să ajungem la 40 de milioane!

Sunt așa de bucuros că nu mă mai interesează niciun jucător la ora asta. Sunt transpirat și plâng de bucurie.O să luăm și fundaș, nu mai contează la ora asta. O să luăm de toate” a spus Gigi Becali la sport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel