Steaua FCSB- CFR Cluj. Gigi Becali, prima reacție după meci

Gigi Becali simte că a căștigat campionatul, după golul lui Planici care a adus egalarea în prelungirile meciului. Iată ce a declarat patronul echipei:

 "Am avut emoții mari până au marcat ei golul, după ce au marcat am zis asta e. E fotbal, ce să mai. Apoi am avut gânduri, am zis că poate nu mă lasă Maica Domnului, m-am rugat la sfinți. Măcar un egal să fie și m-a ascultat și mi-a dat. Astăzi nu mai credeam. Am zis poate nu merit. Am egalat cu un gol cât un campionat. Încă nu e terminat, avem golaveraj +5 peste ei, nu au cum să dea cu Viitorul și Astra 5 goluri. Jocul echipei, am fost mulțumit în prima repriză. A doua repriza ei au avut un plus. În prima repriză noi trebuia să marcăm, a fost un Budescu care n-a fost în formă, nici Gnohere, a fost meci de mare luptă. Noi am avut un plus în prima repriză, în a doua repriză nu am jucat mai nimic. Ei au fost mai motivați, a fost prea multă încrâncenare, emoție, teamă," a spus Gigi Becali la finalul meciului.

Steaua- CFR 1-1 

Steaua a reușit egalarea în prelungirile meciului. 

CFR a reuşit să deschidă scorul la Bucureşti, prin croatul Damjan Djokovic (76), cu un şut fără preluare din marginea careului, dar FCSB a egalat în prelungiri, prin fundaşul Bogdan Planic (90+1), transformat în vârf de atac, care a punctat la o centrare trimisă de Denis Alibec. 

Meciul a fost unul tensionat şi fragmentat, cu destul de puţine faze de poartă. 

FCSB, care se află la al doilea egal consecutiv, a ajuns la 14 etape la rând fără eşec, 9 victorii şi 5 egaluri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel