Steaua FCSB- CFR Cluj. Gigi Becali, prima reacție după meci

Gigi Becali simte că a căștigat campionatul, după golul lui Planici care a adus egalarea în prelungirile meciului. Iată ce a declarat patronul echipei:

 "Am avut emoții mari până au marcat ei golul, după ce au marcat am zis asta e. E fotbal, ce să mai. Apoi am avut gânduri, am zis că poate nu mă lasă Maica Domnului, m-am rugat la sfinți. Măcar un egal să fie și m-a ascultat și mi-a dat. Astăzi nu mai credeam. Am zis poate nu merit. Am egalat cu un gol cât un campionat. Încă nu e terminat, avem golaveraj +5 peste ei, nu au cum să dea cu Viitorul și Astra 5 goluri. Jocul echipei, am fost mulțumit în prima repriză. A doua repriza ei au avut un plus. În prima repriză noi trebuia să marcăm, a fost un Budescu care n-a fost în formă, nici Gnohere, a fost meci de mare luptă. Noi am avut un plus în prima repriză, în a doua repriză nu am jucat mai nimic. Ei au fost mai motivați, a fost prea multă încrâncenare, emoție, teamă," a spus Gigi Becali la finalul meciului.

Steaua- CFR 1-1 

Steaua a reușit egalarea în prelungirile meciului. 

CFR a reuşit să deschidă scorul la Bucureşti, prin croatul Damjan Djokovic (76), cu un şut fără preluare din marginea careului, dar FCSB a egalat în prelungiri, prin fundaşul Bogdan Planic (90+1), transformat în vârf de atac, care a punctat la o centrare trimisă de Denis Alibec. 

Meciul a fost unul tensionat şi fragmentat, cu destul de puţine faze de poartă. 

FCSB, care se află la al doilea egal consecutiv, a ajuns la 14 etape la rând fără eşec, 9 victorii şi 5 egaluri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel