Statul Islamic, despre "sfârşitul lumii". Cum apare România-VIDEO

Într-o înregistrare se arată cum jihadiștii avansează cu tancurile către Roma, unde se dă bătălia finală dintre "cruciați" și "credincioși".

Clipul a fost publiat sub numele "Intalnire la Dabiq", facand referite la locul in care se va da ultima batalie, si anume la Colosseum, relateaza ziare.com.

La inceputul filmarii apar un luptator ucis, sarutat de camarazii sai, un jihadist calare care aparent incearca sa para un soldat onorabil si mai multe grupuri de extremisti care nu isi arata, insa, chipul.

Apoi este prezentat un convoi de masini cae inainteaza spre Occident la apus, iar un barbat flutura steagul negru cu alb al Statului Islamic.

[citeste si]

Pe ecran apare o harta, iar drapelul jihadist este suprapus pe tari precum Algeria, Libia, Egipt, Yemen si Irak. In continuare sunt prezentate steagurile celor 60 de state din colitia internationala, cu care militantii ISIL sunt in razboi. Printre ele se numara inclusiv steagurile Romaniei si ale Republicii Moldova.

In ultimele zile, Statul Islamic a pornit o ampla campanie de propaganda, in care Occidentul este amenintat prin intermediul unor astfel de videoclipuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel