Stâlp de electricitate, distrus de un șofer băut la volan

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, în urma accidentului, un pasager care se afla în autoturismul condus de tânărul de 32 de ani a fost rănit.

Un tânăr de 32 de ani, din localitatea Tanacu, a provocat un accident de circulaţie în noaptea de duminică spre luni, când, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pătruns pe contrasens, a lovit un autoturism şi şi-a continuat drumul intrând într-un stâlp de electricitate pe care l-a distrus.

"Evenimentul s-a produs pe DJ 244 K, pe raza comunei Tanacu. Un tânăr în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism, se deplasa dinspre dispensar spre postul de poliţie, în maşină mai aflându-se un pasager. Conducătorul auto a pătruns pe sensul opus, a intrat într-un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 61 de ani, a continuat deplasarea, intrând într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât, în urma impactului pasagerul fiind rănit. Conducătorul auto a fost a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală corporală din culpă şi conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat Silvia Manta, din cadrul IPJ Vaslui.

În urma distrugerii stâlpului de electricitate, locuitorii din zonă au rămas fără energie electrică.

Vezi și: Scumpiri înainte de sărbătorile de Paști. Cât costă un ou sau un kilogram de carne de miel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel