Stadionul STEAUA, demolat. Data oficială

Sebastian Florea / 05 apr 2018 / 13:54 Salveaza PDF Comentarii
Stadionul Steaua, 1974, inaugurare. foto: csasteaua.ro
Stadionul Steaua, 1974, inaugurare. foto: csasteaua.ro

Demolarea stadionului din Ghencea va începe la 1 iunie şi va dura 4 luni, conform unui oficial al clubului.

Comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că demolarea stadionului din Bulevardul Ghencea pentru construcţia celui nou va începe la 1 iunie şi va dura 4 luni.

'Din informaţiile de la CNI, în 3 mai se vor deschide ofertele pentru demolare, iar la 1 iunie vom semna contractul de demolare. Demolarea se va produce în 4 luni, iar la 1 octombrie se doreşte începerea construcţiei cu fundaţia. Avem asigurările CNI că lucrările se vor finaliza în termen', a spus el.

Petrea afirmă că are asigurări că reprezentanţii clubului FCSB îşi vor ridica bunurile de la Stadionul Steaua înainte de a începe demolarea.

'O parte dintre bunurile de la stadionul Ghencea au fost ridicate de cei de la FCSB. Pentru celelalte încercăm să accelerăm lucrurile, pentru că sunt unele bunuri ca instalaţia de nocturnă, cea de climatizare şi tabela care pot împiedica demolarea. Dar avem garanţia din partea FCSB că aceste bunuri care le aparţin vor fi ridicate în timp scurt', a explicat Petrea.

[citeste si]

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală. UEFA obligă ţările organizatoare să pună la dispoziţie alte patru stadioane la standarde internaţionale pentru antrenamentele oficiale ale echipelor naţionale. Cele patru arene pe care România le-a ales pentru a le moderniza sunt Arcul de Triumf, Steaua, Rapid şi Dinamo.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23